RO Study
👤
Bianca2882
Bianca2882
02-01-2023
Matematică
a fost răspuns
aflati Mg la la aceste numere
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Sportiv A Aruncat O Sulita Cu Masa De 700g Avind Viteza Initiala De 30m/s . La Lansare Energia Cinetica A Sulitei A Fost a)351j B)31,5j c)315j
Scrieti Denumirile Urmatoarelor Formule Chimice:N2O3,FeO,Fe2O3,CaO,Al2O3,Na2O,H2S,HNO3,H2CO3,Na2S,KNO3,CaCO3,CuSO4.(Cifrele Sunt Indici)
Alina Are Un Servetel De Forma Patrata,cu Latura De 16 Cm.Ea Cvrea Sa Puna Dantela De Jur- Imprejur.Ce Lungime Va Avea Dantela?Vreau Exercitiul
Irina Are 80 Margeluse.Din Jumatatea Lor Ea Face Bratari A Cite 5 Margeluse,iar Din A Doua Jumatate A Cite 4 Margeluse.Cite Bratari A Confectionat Irina?
DAUU CORONITA LA CEL MAI BUN RASPUNS !! :) 1) Pe Un Teren De Handbal Sunt Mai Putin De 220 De Elevi. Daca Acestia Se Asaza In Coloane De Cate 8, Raman Pe Margi
Cati Ani A Domnit Alexandru Ioan Cuza?
Buna Am Nevoie De Definiitile : Celulei Dar Sa Fie Scurte , Tesutului Radacinii , Structura Interna A Frunzei Floarea Si Alcatuirea Ei ,bacteriile,algele,
Dora Il Intreaba Pe Liviu Cate Probleme A Rezolvat. Acesta Ii Raspunde: " Pana Acum Am Rezolvat 5/8 Din Cate Am Avut Si Mai Am 6 Probleme." Liviu A Rezolvat: a)
Factorii Unei Inmultiri Sunt Vecini Lui 3 Care Este Produsul
Va Rog Rezolvati Exercitiul: -(+2-8)= -2+8