RO Study
👤
Simion18
Simion18
29-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Ofer toate punctele mele
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere Cu Titlul Sosirea Primaveri Cu Cuvintele : Cerul Limpede Ca Cristalul , Vestitori ,ghiocei Mici Si Plapanzi , Stralucitoare ,zburd , Adie ,zglobii ,po
O Macara Ridica Cu Viteza Constanta Un Corp Cu Masa 500kg La Inaltimea De 10m. a)Reprezinta Fortele Ce Actioneaza Asupra Corpului! b)Care Forta Efectueaza Lucru
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine
Daca Împărțim Un Număr De Doua Cifre La Suma Cifrelor Sale ,obținem Catul 3 Si Restul 7, Iar Daca Împărțim Numărul La Diferență Dintre Cifra Unitatilor Si Cifra
Un Copil Mananca Intr-o Luna 24 De Mere ,pere ,un Sfert Din Numarul Merelor ,iar Avocado ,jumatate Din Numarul Perelor .formuleaza Intrebarea Problemei Apoi Rez
Suma A Patru Numere Este 1554.Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Al Doilea Este Dublul Primului,al Treilea Este Dublul Celui De-al Doilea,iar Al Patrulea Este Egal C
Un Fermier A Semănat Porumb Pe 3 Supra 12 Din Suprafata Terenului Arabil;grâu Cu O Suprafata Cu 1 Supra 12 Mai Mare,orz Pe O Suprafata Mai Mica Cu 4 Supra 12 D
Va Rog Sa Imi Spuneti Cate DOUA Sinonime Pentru : cantec Dumnezeiesc Coama Muntilor se Primeneste Sufletul fericirea Fara Seaman O Minune De Tablou mi
Cati Ani Au Trait Grigorie Vieru Si Spiridon Vangheli?
4 Construieste Propozitii In Care Cuvantul Primavara Sa Fie Pe Rand Si Substantiv.........adverb.....