RO Study
👤
Andreea77777777
Andreea77777777
28-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați inecuația:
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Obiect Costa 18480 Lei Mai Mult Decat Inainte De Scumpire.Daca 1 Pe 3 Din Actualul Pret Reprezinta 3 Pe 4 Din Vechiul Pret,sa Se Determine Pretul Vechi Si Ac
Calculati In Q8(x+1)-4(x-3)-x=2(x+16)=4x+12-3(x+4)=2(x+5)=
2+2+2( La Puterea 2 ) + 2 ( La Puterea 3)+ 2 ( La Puterea 4) + ............ + 2 ( La Puterea 10 )
Componere In Care Sa Compari Lumea Fictiunii Literare Cu Lumea Jocurilor Pe Calculator ,de O Pagina !Pana Duminica Seara Va Rog Mult
CARE ESTE VERBUL DIN PROPOZITIA. ASCULTATI CANTECEL MINUNATE ALE PRIVIGHETOARELOR. LA CE TIMP ESTE LA CE NUMAR ESTE SI CE PERSOANA ESTE
Care Este Motivul Pt Care Punctul Poate Lipsi Din Textul Dat. Am Sa Imi Exprim Opinia. Asta Cum Mai Vine???
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Niste Exercitii De Cls A 8 A?Trebuie Sa Rationalizam NumitoriiAm Incercat Si Nu Mi-au IesitSunt In Imaginile De Mai JosVa Rog Mult De T
Explicati Proverbul Acesta In 10 Randuri Va Rog: ''Every Could Has A Silver Lining''(Dupa Fiecare Nor Apare Ploaie). Va Multumesc
Suma A Trei Termeni Este 589.suma Primilor Doi Este 468,iar Al Treilea Este Cu 122 Mai Mic Decat Al Doilea .afla Fiecare Termen
Al Granelor Cumplit Dusman Zi Si Noapte Iese-n Lan