RO Study
👤
Bianca2882
Bianca2882
28-12-2022
Matematică
a fost răspuns
rezolva exercițiul pe o foaie...
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgent Va Rog! Enigma Otiliei. Prezinta Imaginea Otiliei Asa Cum Se Reflecta In Ochii Celorlalte Personaje. Si Am Nevoie Sa Scriu La Fiecare Personaj In Parte C
14 Alcătuieşte Propoziţii După Schemele Date. A) Adjectiv + Substantiv + Verb + Substantiv B) Pronume + Verb + Substantiv + Adjectiv C) Verb + Substantiv + Adje
Afla Valoare Lui A : 48-18:(2+8:a) +4*9=74
4. Într-un Trunchi De Piramidă Triunghiulară Regulată Latura Bazei Mari Este De 12√3 Cm, Latura Bazei Mici 6√√3 Cm, Iar Înălțimea De 4 Cm. Calculează:a) Muchia
Write The Names Of The Things You Use For Your Personal Hygiene.
& Explic Seul Metaforelor Identificate In Poezia Sufletul Satului Cu Ajutorul Deducţiitor:
Calculeaza:a) 5/3+44/6-7, B)8/15-2/5+1 C)3/5-7/12+4/15 Va Rog Sa Imi Trimiteti Poza Cum Ati Calculat Este Foarte Important Ca Ma Intreaba Cum Am Facut Si Trebui
Calculaţi În Două Moduri: a) 3-(5-7); c) (-5)-6+(-5) - 10; e) (+2) - (-4+6); g)(-7)-(-1)+(-7) - (-5); b)-3-(-4+9); d) (-6). [8-(-3)]; f) (-2)-(+3-8); h) (-8). [
Descoperă Și Subliniază În Propozițiile De Mai Jos Cuvinte Care Au Aceeași Formă Dar Înțeles Diferit Dimineața Bogdan Mănâncă Un Ou Ochi Marcel S A Zgâriat La O
Ajutati Ma Va Rog La Acest Exercitiu (daca Se Poate Rezlovare Completa)