RO Study
👤
Proh30969
Proh30969
27-12-2022
Matematică
a fost răspuns
ex 3 terog............
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Jumatate Din Banii Pe Care Ii Avea, Andra A Cumpărat 2 Treninguri De 76 De Lei Fiecare Din Rest 4 Carpi A Câte 34 De Lei Bucata Și 4 Pixuri. Care Este Preţu
Completează Enunţurile Cu Informațiile Potrivite, Legate De Povestea Pe Care Bunica I-o Spune Copilului: A. Un Bătrân Îi Spuse Împăratului Că Va Avea Un Copil C
Vă Rog La Exercițiul 2 Acuma
În Paralelogramul ABCD, M Este Mijlocul Laturii AB. Fie N Punctul De Intersecție Al Dreptelor CM Și AD. A) Arătați Că AM Este Linie Mijlocie In Triunghiul NDC.
Determinați Perechile De Numere Naturale X Și Y , Știind Că :a) (x-5)(2y-3) =15b) (x+2)(2y-1)=6 Va Rog Mult
Va Rog Ajutati-ma,cum Vine Aici? 2x^2-9x+4=0x^2+3x-10=0stiu Ca Vine Cu Delta Si X1,2 Dar Am Nevoie De Sjutor Ca Nu Imi Iesa Calculele
Să Se Afle Suma Vârstelor A Doi Frați Știind Că În Urmă Cu Un An Vârsta Lui Matei Era De Trei Ori Mai Mare Decât Diferența Vârstelor Lor Iar Peste Doi Ani Suma
Transformați: A) 25cm=...mb)3.5kg=...gc)2.5m³=....Litrid)25000cm³=...m³e)7500g+0,02tone=...Kgf)7000Kg/m³=...g/cm³Va Rog,dau Coroana!
Vă Rog La Exercițiul 2 Acuma
4. Cu Prietenii... Cubul: Citește În Grupul De Prieteni Lectura „Răzbunarea Iepurelui.” Confecționați Un Cub Pe Fețele Căruia Să Scrieți Sarcinile De Mai Jos. A