RO Study
👤
ImATeacherOfEnglish
ImATeacherOfEnglish
21-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Doar d, te rog frumos
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati In Q : 11x-8=0 5x=7, X E Z +explicarea Lectiei Ecuati Cu Coeficienti Rationali SUCCES
Desparte In Silabe Cuvintele Urmatoare,mai Intai Dupa Pronuntare Si Apoi Dupa Structura:manuscris,somnambul,transamazonian,monoclu,prescrie,toponim.
Pe Pistonul Mic Al Unei Prese Hidraulice Se Exercită O Forță De 500N Pentru A Ridica Un Corp Cu Masa De 2tone (g=10N/kg), Aflat Pe Pistonul Mare. Dacă Aria Supr
Se Introduce O Placuta De Fier In 1600g Solutie De Sulfat De Cupru De Concentratie 40%. Considerandu-se Reactia Totala, Calcyleaza: a) Masa Placutei Folosite b
Prezinta, In 30-50 De Cuvinte, Semnificatia Secventei: "E Destul Sa Te Gandesti Ce Poti Face Cu Banii, Ca Sa-si Gusti Bucuria Lucrului Pe Care Nu L-ai Cumparat.
Descrie Cel Mai Pun Prieten In Engleza!In Care El Sa Fie:scunda,ochii Caprui,slabs,cu Parul Saten,sincera,iubitoare,intelegatoare,so O Cheama Andreea Mirela !
Analizaţi Substantivele, Adjectivele Şi Pronumele Din Următorul Text: A Venit Toamna, Acoperă-mi Inima Cu Ceva, cu Umbra Unui Copac Sau Mai Bine Cu Umbra Ta. Mă
Cine Imi Face Si Mie O Compunere Despre O Amintire Din Copilarie ? Dau Coroana + 40 De Puncte
Aratati Ca Nr 5 La34+5 La17 Nu Este Pătrat Perfect
15 P. Dauuu!!!!!!! Fiecare Dintre Elevii Clasei A Luat Prinzul In Cantina Scolii.Citi Elevi Sint In Clasa Daca 16 Elevi Au Servit Felul Intii,22 De Elevi Felul