Acum câțiva ani am văzut un film, nu stiu cum se numește, nu dau de actori pe net si nici prin detalii nu reusesc sa dau de el asa ca am decis sa ajung aici, poate cineva ma poate ajuta. Nu mi aduc aminte decat ca o fata mai retrasa, afla ceva anume despre cineva dintr-un grup de prieteni, si vrea sa dezvaluie tot prin intermediul unei tablete.Grupul o ia intr un conac..sa o convinga sa nu zica ceea ce a aflat si sfarseste a fi asfixiata cu o punga. Inainte de a fi asfixiata o actrita blonda o injecteaza in gat cu nu stiu ce cat sa nu fie nici vie dar nici moarta , ceilalti nestiind asta. Ca pe urma grupul sa o lase câteva zile sau nu stiu exact sub scandurile pardoselii din subsol. In respectivul conac la cateva ore sau zile dupa acest lucru, se da startul la un bal mascat, chelnerii sau servitorii fiind consumați in pelerine rosii..cu masti in asa fel incat sa nu se deosebeasca deloc. printre ei făcându-si aparitia fata moarta* cum s ar zice. ca la sfarsit cativa sfarsind morți. Chiar sunt nerăbdătoare sa aflu numele filmului, asa ca cina ma poate ajuta..il ajut cand va avea nevoie