RO Study
👤
Rebpol
Rebpol
19-12-2022
Limba română
a fost răspuns
Va rog e pe mâine tema urgent dau coroană!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formuleaza Cate Un Enunt cu Fiecare Cuvant Cerut:1.Substantiv cu  In Interiorul cuvantului,subiect2. Verb Cu ΠLa Sfarsitul Cuvantului,predicat3.Adjectiv Cu
Am Nevoie De O Poezie Acrostih Care Să Aiba La Inceputul Fiecarui Vers Literele Urmatorului Cuvant: Antoine.
Imi Puteti Rezolva Aseasta Problema?Furnicuta Harnicuta A Adunat In Trei Zile 40 De Graunte.In Prima Zi A Adunat In Musuroi 12 Graunte,iar In A Doua Zi Jumatate
Spunetim Si Mie Urget Opinai Voastra In Legatura Cu Poezia Noaptea Sf Andri De Vasile Alecsandri Plz Urgent
1) Fie ABC Un Triunghi Dreptunghic In A Si M Mijlocul Lui BC. Daca Masura UnghiuluiACB Este De 20grade Calculati Masura Unghiului AMC Si AMB. 2) ABCD este Patr
A) 3(x-3)-8=20b) 15-4(x+1)=10c) [tex] \frac{35}{24}[/tex] :x= 2,(3)d) 4x+5=x+13e) 11x+17=2x+21f) [tex] \frac{7}{18}[/tex] +x= [tex] \frac{19}{15}[/tex]g) 12 In
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati La O Compunere Cu Titlul ,,Povestea Unui Ceas ''(de 40 De Randuri)
Am Nevoie De O Poezie Acrostih Care Să Aiba La Inceputul Fiecarui Vers Literele Urmatorului Cuvant: Antoine.
Tatal Lui Sorin Are De Trei Ori Varsta Lui Sorin.Peste 15 Ani,tatal Va Avea Dublul Varstei Lui Sorin.Cati Ani Are Sori Acum?
Gaseşte Insuşirile La: Caprioara Sprintena Şi....? fluture Delicat Şi....?