RO Study
👤
Nicolungu
Nicolungu
19-12-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
C) Intensitatea Curentului Electric Pe O Porțiune De Circuit Este Direct Proporțională Cu Aplicată La Capetele Acestei Porţiuni Şi Invers Proporţională Cu 20
Personajele Din Lectura ,,Prinț Și Cerșetor"
Argumentează Dacă Textele Nonliterare Sunt Mai Importante Decât Cele Literare Valorificând Și Informațiile Din Schema:
[BM] Este O Mediană A Triunghiului ABC Treptunghic In B . Calculati: a) AC, Daca BM =6cm; b) AM , Daca BM=radical5cm; c) MC, Daca AM+BM =9cm; d) AC +BM Asupra A
În Figura 2, Avem AD Perpendicular Pe BC, D Aparține BC. A) Care Este Proiecția Punctului A Pe Dreapta BC? Dar Pe Dreapta CA? B) Care Este Proiecția Punctului C
Va Rog Ajutați-mă! Dau Coroană!!!
5p 6. În Figura Alăturată, Prisma Triunghiulară Regulată ABCA^ Prime B' * C' Este O Cutie De Suc Cu AB = 8 Cm Şi A * A' = 15cm Iar A'B Reprezintă Paiul Lipit De
6. Scrie Cuvinte Cu Sens Asemănător Şi Cuvinte Cu Sens Opus Pentru: isprăvind, Adesea, Sărman, Leneş. (8p) 7. Identifică În Text O Formă A Pronumelui Personal,
Trebuie Facut Cam Cu Recepție (R) Si Client (C)puse Cum Ar Fi Ca Vb Între Ei ! Și De La Ex 1 Cele Trei Categorii .
Faceti O Compune Narativa În Care Sa Prezentati Un Eveniment Important Din Viata Ta Incluzaind O Secvrnta Descriptivă