RO Study
👤
Ericacorneanu
Ericacorneanu
19-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Ajutor, va rog!!!! 59:13
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Razboaiele Daco-romanePrecizeaza:-Strategia Romanilor, Respectiv A Dacilor-Conducatorul Romanilor Pe Vremea Aceea/nume Si Funcție-Conducatorul Dacilor De Pe Vre
Calculati Cantitatea De Apa Din Sangele Unei Persoane Știind Urmatoarele: Sangele Reprezinta 7% Din Greutate, Plasma 60% Din Sange, Iar Apa 90% Din Plasma, Greu
Dau Coroana Si 28 De Puncte.Ex 10 Din Poza De Sus.Multumesc Anticipat.
În Triunghiul ABC AB Egal Cu AC Și Măsura Unghiului B Egal Cu 72 Și BD Este Bisectoarea Unghiului B Unde D Aparține Lui AC .Demonstrați Că A Triunghiul BDCeste
VA ROG DAU COROAAAANAA IMI TREBUIE IN CINCI MIN....DACA NU STI TEXTUL PLS NU PUNE RSP
Enumerati Treirealizari Importante Ale Lui Napoleon Bonaparte Care Au Contribuit La Modernizarea Frantei. Va Rog ,repete! Dau Follow
DAU COROANĂ+100 DE PUNCTEÎn Piramida Patrulatera Regulata VABCD, AB=10 Cm,iar Raportul Dintre Aria Laterală Și Aria Bazei Este 13/5.Determinați Sinusul Unghiulu
Dacă P% Din 20 Este4, Atunci P Este Egal Cu...
Toluenul Si Naftalina Dintr-un Amestec Se Oxideaza Cu Acelasi Volum De Aer (cu 20% Oxigen). Sa Se Precizeze Raportul Molar Dintre Toluen Si Naftalina
Dau Coroana (Nu E Tema Mea E Altcuiva,nu Eu Trb Sa Rezolv )