RO Study
👤
Nisipisi104
Nisipisi104
18-12-2022
Matematică
a fost răspuns
dau coroana și 25 de puncte
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Compunere In Engleza cu Tema "un Loc Interesant Pe Care L-am Vizitat".Cine Poate Sa Faca Sa Imo Povesteasca Dupa Despre Ce Este Vorba In Compunere
Se Considera Triunghiul ABC Si Punctele D Apartine (ab) Si E Apartime Lu(ac) Astfel Incat De||bc . Daca Ad supra Ab = 3 Supra 8 Si Ac =24 Cm,lungimea Segmentulu
Buna! Am Facut O Poezie Si Nu Stiu Un Vers... Unde E Loc Liber Acolo Lipseste Versul...Dragostea E Lucru SfantNu E Altul Pe PamantSa Iubesti Nu E PacatIubeste C
Alcatuiti Un Scurt Text Despre Randunele.Subliniati Trei Subiecte.
VABCD Este O Piramida Patrulatera Regulata De Varf V Si Baza ABCD. Latura Bazei AB=[tex]6 \sqrt{6} [/tex] Cm,iar Apotema Piramidei VM=[tex]6 \sqrt{3} [/tex] Cm.
A) La O Tipografie S-au Tiparit 907 De Carti .Ele Au Fost Puse In Pachete De Cate 10 Carti , Iar 7 Carti Au Ramas Neambalate . Cate Pachete S-au Facut?b)La Ziu
Aflati Valoarea Morfologica A Cuvintelor:Glasul Ei bland m-a Emotionat.A parcurs Un Drum lung.Vorbeste Frumos despre Prietena Sa.I-a Vorbit Bland.
Poate Sa Ma Ajute Cineva Cu O Povestire De15 Randuri Cu Titlul 1Aprilie
Demonstrati Ca Amplasarea Substantelor Minerale Utile Depinde De Evolutia Geologica A Australiei .
Y=f(x)= X(la Patrat)-3x Plus 2 Sunt La Lucrare!!!!