RO Study
👤
Florentynatudor94
Florentynatudor94
18-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Se dau numerele a=105×2
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Grup De Persoane, Adulți Şi Copii, Vizitează Disneyland Paris Şi Plătesc Împreună 434 Euro. Ştiind Că Un Bilet Pentru Copii Costă 11 Euro, Iar Un Bilet Pentr
Este "ei). al-a Vorbeşte Fluent Cel Puţin O Limbă Străină, Să Se Afle Cât La Sută Din Efectiv Vorbeşte Fluent: doar limba Engleză Şi 50 Vorbesc Fluent Doar li
46 1. Marcați Cu A (adevărat) Sau F (fals) Afirmațiile De Mai Jos, Referitoare La Domnia Lui Petru I Al Rusiei. 1. Petru I (Petru Cel Mare) A Dom- Nit Între Ani
Află Trei Numere Știind Că Al Doilea Este Cu 11 Mai Mare Decât Primul Al Treilea Este Triplul Celui De-al Doilea Iar Diferența Dintre Al Treilea Și Primul Este
Va Rog,e Urgentttttttt
Am Nevoie De Ajutor Am Doar 4 Execritii Va Rog!!!3.Să Se Împartă Numărul 169 În Trei Părţi Direct Proporționale Cu Numerele 2, 4, 7.8.aflati Aria Unui Dreptungh
2 Complete The Conversations With The Expressions in Exercise 1. 1 A That New Girl, Sally - She Likes You! B No, 1 A 2 ? I Have A Feeling She Likes You A Lot. B
Aflați Răspunsul Corect: Segmentul Intermediar Al Analizatorului Conduce Impulsul Nervos De La Receptor La SNC Prin Cai: A. De Asoci- Aţie; B. Ascendente; C. De
Am Nevoie De Ajutor,URGENT
Ajutor Pentru Mâine Aș Vrea Toate Împărțirile De La De La 2 Și 3 Și 4 Vă Rog Frumos Toate Împărțirile