RO Study
👤
Sebytuiubaretu
Sebytuiubaretu
18-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa mă ajuți cu ex 3 urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vărog Dau Inimă Stea Și Coroană Mă Abonez La Voi Urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4. Muy A Menudo (llegar, Vosotros)... Tarde A Clase. 5. Nunca (ir, Tú) ... A La Disco
Mă Ajută Cine Va La Tema De Romănă Este Foarte Urgen Trebuie Să Scriu 8 Idei Din Romanul Luminile Si Umbrele Sufletului Din Capitolul Nepăsarea . Ajutatima Varo
Am Nevoie De Raspuns Urgent
Imaginează-ți Că Ai Călatorit În Franța, Ca Să Vizitezi O Școală De Acolo. Redactează O Notă De Jurnal De Cel Puțin 150 De Cuvinte, Care Să Cuprinda Prezentarea
Limbajul Din Textul Dat Este Obişnuit Sau Neobişnuit? Justifică-ți Răspunsul, Apelând La Exemple Din Text.RepereTextul Nonliterar Se Referă La Aspecte Din Reali
8. Comparaţi Numerele, Scriindu-le Ca Puteri Cu Acelaşi Exponent:vă Rog Repede! Dau Coroană!
Exercise 2 And 2 Please Please
2 Identifică, În Textul De La Exercițiul 1, Două Verbe Carese Află În Relație De Antonimie.
Un Dreptunghi Cu Perimetrul De 192 Dm Are Dimensiunile Direct Proporţionale Cu Numerele 5 Și 3. Aflați Dimensiunile Dreptunghiului.
*Comentează, În Spațiul Propus, Sugestia Contextuală A Unei Figuri De Stil Din Prima Strofă.