RO Study
👤
TopAce
TopAce
18-12-2022
Chimie
a fost răspuns
Помогите решить !!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Sa Explic Rolul Virgulei Din Secventa" Acel Buchet L-am Compus Eu Insumi Pentru Dumneavoastra , Adaogi Ea Rosindu-se Pe Obraji" Ma Puteti Ajuta?
Descrieti,intr-un Scurt Text,pregatirea Unei Vizite La Muzeul National De Istoriei A Romaniei. Folositi Verbele: Au Hotarat,viziteaza,vor Organiza,am Plecat,mul
O Sfoara A Fost Taiata Prin 7 Taieturi In Bucati Cu Lungimea De 45 De Dm.Catimetri Avea Sfoara?
Care Este Familia Lexicala A Cuvantului ,,odihna" (trebuie Un Adjectiv din Familia Lexicala, A Cuv ,,odihna')
Un Rezervor De Apa Are Forma De Paralelipiped Dreptunghic Cu Lungimea De 5 M, Latimea De 4 M Si Inaltimea De 2 M .Suprafata Laterala Se Vopseste, Fiind Necesari
Cum Se Desparte In Propozitii Secventa Si Ce Fel De Propozitii Sunt : " Stiu Eu , Mama Si-a Zis Ca Ma Nasc Intr-o Zodie Buna, Si Ca-s Menit Sa Inving Vesnicii S
Daca X-y=3 Si X*x-y*y-12 Determinati Numarul a=(x+y)+(x+y)*(x+y)+(x+y)*(x+y)*(x+y) Unde X-y=3 Si X*x-y*y=12
Cum Se Rezolva Exercitiul Asta? 3·5·7+3·10·14+3·15·21+....+3·125·175supra2·4·6+2·8·12+2·12·18+...+2·100·150si Trebuie Sa Simplific
Suma A Trei Nr Este 999.Daca Din Primul Nr Se Scade 159,din Al Doilea 248 Iar Din Al Treilea 97,se Obtin Nr Egale.Care Sunt Nr?
O Sfoara A Fost Taiata Prin 7 Taieturi In Bucati Cu Lungimea De 45 De Dm.Catimetri Avea Sfoara?