RO Study
👤
Vladriti9
Vladriti9
18-12-2022
Limba română
a fost răspuns
romana pls.raspuns va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere E 312,iar Daca Se Imparte Unul La Celalalt Se Obtine Catu2 Si Restul 12.Aflati Numerele Diferenta A 2 Numere E 69,iar Daca Se Imparte Unul La
Determinati Toate Nr. De Forma Ab54 Cu Bara Deasupra Care Se Impart Exact La 27.
Suma A3 Termeni Este 143 Suma Primilor 2 Termeni Sste 113 Iar Al 3 Lea Este De 3 Ori Mai Mic Decat Al Doilea Care Este Primul Termen
Aratati Ca : a). X = 77a + 42b + 14c Divizibil Cu 7 b). Y = 2 La Puterea N+5 + 2 La Puterea N+1 + 2 La Puterea N Divizibil Cu 7
Scrie Pe Caiet Numele Apelor Care Formeaza Granitele Naturale Ale Romaniei Si Numele Tarilor Pe Care Acestea Le Delimiteaza.
Suma A Doua Este 863, Iar Diferenta Lor 247.Afla Cele Doua Numere.
Допишите Окончания Глаголов:-ет,-ют,-ят,-ут.Весной По...зяблики,овсянки,дрозды.Вдали Куку... Кукушка.Каждый Певец На Свой Манер Стара...ся.Одни Звонкие Трели Вы
Va Rog Ajutatima La Exercitiile Din Poze.Va Multumesc
Cum Calculez Radical Din 38 ?? Stiu Ca E Ceva Cu 6.1... Ca Am Fa Pe Telefon Dar Cum Se Calculeaza ?? Ma Refer Ca Imi Da 38|6,
Într-o Clasă 25% Dintre Elevi Au Luat Nota 10; Media Celorlalţi 15 Elevi Ai Clasei A Fost 8. Arâtaţi Că În Clasă Sunt 20 De Elevi. Calculaţi Media Clasei.