RO Study
👤
Andruclaudia9
Andruclaudia9
18-12-2022
Matematică
a fost răspuns
repede să ma ajute cineva
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Pregăteşte Un Tort Care Să Arate Deosebit! Prezintă Aspectul Tortului, În 3-4 Rânduri, Folosindcinci Adjective Diferite!Dau Coroana
Alcatuieste Un Scurt Dialog Intre Alba Ca Zapada Si Scufita Rosie, In Care Cole Două Vorbesc Despre Salvatorii Lor.(7 Replici)
4)Alcatuiti Propozitii Simple: I.Molecula Este... II.Masa Este... III.Difuziunea Este... IV.Mensura Este... 1.marime Fizica 2.fenomen Fizica 3.particula 4.unita
Am Nevoie Urgent, Cum Se Spune In Engleza La Verbele A Mulge Vaca, Si Culesul Oualelor!!!!!! Dau Coroana!!!
Fie Triunghiuldreptunghic ABC(m(<A)=90°). Construimperpendiculara Din A Pe Latura Opusă BC Și Fie D Piciorul Acestei Perpendiculare.
Alcătuiește Enunturi Cu Expresiile: A Spăla Putinadau 50 De Puncte+coroana Repede Va Rogggggg
Repede Va Rog!!!!!!!!!!
Am Nevoie De Astea Pls
Ajutor....la O Problema De Matematica....textul Problemei E:Fiind Intrebat Citi Aniare,Mihai A Raspuns:,,Virsta Mea E De 5 Ori Mai Mica Decit Virsta Tatalui Meu
Pentru Orice Numere Reale X Si Y, Se Noteaza X * Y = X + Y - Xy. Aratati Ca A = ((sin30°) × (cos 60°)) * (sin90°) Este Rational.