RO Study
👤
20ioana10
20ioana10
16-12-2022
Matematică
a fost răspuns
am nevoie urgent dau 5stele
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Să Fac O Fabulă (în Versuri Sau În Proză) Amestecând Ideile Din Următoarele Fabule: "Câinile" De Anton Pann, "Musca" De Alecu Donici Şi "Cerbul" De Lev
Cum Se Zice In Engleza "Cel Mai Dulce Copil" ? Nu De Pe Google Translate!
Buna ! Ma Ajutati Va Rog Cu Un Exercitiu ? Redacteaza O Compunere Descriptiva De 80-100 De Cuvinte Care Sa Reflecte Sentimentele Tale , Continuand Urmatorul Fr
Octavian Observa Ca Suma Dintre Varsta Lui Si Varstele Celor Doi Frati Ai Sai ,mihai Si Irina , Este Egal Cu 50 De Ani. varsta Lui Mihai 2 Supra 5 Din Cei 50 De
In Urma Unui Accident,intr-un Spital Ajung Simultan Mai Multi Adolescentri:trei Baieti Donatori Si Doua Fete Care Au Nevoie De Transfuzii,toti Avand Sange Rh Ne
Buna! Am O Problema Si Nu Stiu Cum Sa O Rezolv. Pe Un Ses Pasc Giste Si Oi. Atunci Cele 98 De Capete Vor Avea 252 De Picioare. Cite Oi Si Cite Giste Pasteau Pe
Numerele 127, 53, 76 Împărțite La Acelaşi Număr Natural Nenul N Dau Restirile 7, 5 Şi Respectiv 4. Determinați Numărul Natural N.
Care Este Suma Numerelor De Tip 2ab?
Bunicul Are Cu 24 De Ani Mai Mult Decat Tata. PESte 3 Ani Va Avea Dublul Varstei Tatalui. Cati Ani Are Fiecare?
Cum Se Aduce La Acelasi Numitor Fractia 1/2 - 4/3 X 1/2