RO Study
👤
Maria2700
Maria2700
16-12-2022
Chimie
a fost răspuns
DAU COROANA!!VA ROG!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca X1,x2 Sunt Solutiile Ecuatiei
Bună! Mă Puteți Ajuta Cu Acest Exercițiu? Nu Este Foarte Urgent, Deoarece Este Temă De Vacanță!Și Îmi Puteți Explica Când Se Folosesc Cele Două?
Precizează Funcția Sintactică Și Partea De Vorbire A Cuvintelor Subliniate: Au Devenit Tustrei Doctori. (Cuvintele Subliniate Sunt AU DEVENIT/ TUSTREI.)
Buna Ziua, Ma Poate Ajuta Cineva Cu Un Sfat, Am Problema Cu Subordonatele, Intrebarile Le Stiu Dar Nu Stiu Sa Formulez O Propozitie Calumea, Si Le Identific In
Construiește O Frază Alcătuită Din 2 Propoziții În Care Verbul "a Părea" Să Fie Element Regent Pentru O Propoziție Predicativă, Și O Frază Separată În Care Să F
VA ROG URGENT !!!DAU COROANA
Construiește O Frază Alcătuită Din 2 Propoziții În Care Verbul "a Părea" Să Fie Element Regent Pentru O Propoziție Predicativă, Și O Frază Separată În Care Să F
Ajutor Va Rog Frumos
1.2. Multimi Finite. Muttimi Infinite1.Scrieti,daca Exista,cate Cinci Elemente Ale Multimilor:a.Nb.Zc.Z-d.Z+e.N\ZACORD CELOR CARE IMI RASPUND LE DAU 10 PUNCTE.
Poate Să-mi Spună Și Mie Ce Conțin Operele? Adică Ma Refer Ce Trebuie Scris In Ele Si De Exemplu La Lirica Vine Așa :Opera.... Este O Opera Lirica In Versuri :.