RO Study
👤
Daria5174
Daria5174
16-12-2022
Limba română
a fost răspuns
Câte pagini are cartea surorile
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Patru Enunturi Afirmative Cate Doua Pentru Fiecare Conținut. Influenta Mediului Asupra Eredității. Profaza Mitozei
Un Nr. ,,a" Este Cu 246 Mai Mare Decat 198,un Alt Nr ,,b" Este Cu 129 Mai Mic Decat 342,iar ,,c" Este Cu97 Mai Mare Decat 149. Afla Suma Nr A,b Si C. Va Rog Aju
La Cel Mai Mare Numar Natural De 5 Cifre Diferite, Adaugă Cel Mai Marenumar Natural Par De 4 Cdau Coroana!!!vă Rog În 5 Ministrul Am Nevoie De Ajutor!!vă Rog!!
Determinați Măsurile A Patru Unghiuri ∢AOB, ∢ BOC, ∢COD, ∢ DOA, În Jurul Unui Punct Astfel Încât Al Doilea Are Măsura Cu 10° Mai Mare Decât Dublul Măsurii Primu
Fie Triunghiul MNP Isoscel Care Are MN=MP, M(NMP)=120°, NP=4. Sa Se Calculeze Lungimea Inaltimii MR(R∈NP) A Triunghiului MNP.
1 Formulati Propozitii Cu Ortogramele:odata/o Data ,de Mult/demult,deloc/de Loc,nicand/nici Cand 2formuleaza Propozitii Dupa Schemele:a). S/s+A/ad
Imi Poate Explica Si Mie Cineva Cum Faci Un Calcul Gen 620x 40Una Sub Alta? Va Rog
Fie Trapezul ABCD (AB||CD) Si O Punctul De Intersecție Al Diagonalelor. Arătați Că OA Supra OC=OB SupraOD=AB Supra CD.
Am Nevoie Urgent Ignorați Partea Scrisă
Sa Se Construiasca Un Segment De Lungime L Astfel Incat 4 Supra 7= 8 Supra L.