RO Study
👤
Jador73
Jador73
16-12-2022
Limba română
a fost răspuns
De rezumat la luna de pixar 2011 Pls repede
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Numarul De Propozitii Din Enuntul Urmator: Am Ramas Cu Ochii Dupa Dansa, Tot Ce Ma Inconjura Disparuse. dau Coroana
Poate Cineva Să Îmi Explice Subiectul Ăsta? Încerc Și Eu Să Îl Rezolv, Dar Am Ceva Dificultăți, Mai Ales Având În Vedere Că E Vacanță....
Rezumat Lung (minim 450 Cuv) La Micul Lord
Aratati Ca Intr Un Triughi ABC In Care AB=4 BC=5 CA=6 Este Adevarata Egalitatea B=2C
Rezumat Jurnalul Unui Puști Volumul 1. Va Rog Este Foarte Urgent!! (Sa Nu Fie Din Spatele Cărții) Dau Coroana!
Prezintă În Cel Puțin 30 Cuv O Legătură Care Se Poate Stabili La Nivelul Conținutului Între Banda Desenată Și Textul Cei Șapte Ani De Acasă Scris De Steluța Ind
2. Citește Integral Basmul Tinereţe Fără Bătrâneţe Şi Viaţă Fără De Moarte. Completează Apoi Cele Două Coloane Ale Tabelului Cu Personajele Potrivite. Făt-Frumo
Povesteste O Intamplare Care S-a Suparat Pe Mami Ca A Suparat La Cumparaturi Cu Dialoguri
2. Fie (xv, Yv) Coordonatele Vârfului Parabolei Asociate Funcției F: R->R. F(x)=x² - 4x + 6. Calculaţi Yv-xv.
10.Aratati Ca Numarul A=4 La Puterea N+1*3 La Puterea N*6 + 12 La Puterea N+1*3 + 2 La Puterea 2n+2*3 La Puterea N*4 Este Divizibil Cu 17,pentru Orice N Numar N