RO Study
👤
Iustiniustian
Iustiniustian
16-12-2022
Chimie
a fost răspuns
Ajutoooor va rog,am nevoie urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Tradus Acest Text In Engleza Şapte Stele Multicolore Au Alunecat Într-o Dimineaţă De Pe Boltă Şi Au Căzut Pe Pământ. Au Încercat Să Se Înalţe Din Nou, Flutur
Din Ce Nr. Trebuie Scazut De 7 Ori Cate 7 Pentru A Se Obtine Un Nr. Cu 7 Mai Mare Fata De Triplul Lui 7? Dau Coronita!
Alexandra Are 400 De Lei. Isi Cumpara O Rochie Care Costa 100 Lei O Treime Din Rest Este Suma Necesara Cumpararii Unui Rucsac Iar Cu A Zecea Parte Din Suma Rama
Cati Ani A Trait M.Eminescu?
Intelepciunea Si Iubirea Mea E Jocul!/Jocul Si-ntelepciunea Mea-i Iubirea! Ca Figura De Stil Este Comparatie Sau Personificare?
1Completeaza Tabelul De Mai Jos Cu Cate Cinci Substantive.Substantive Comune Care Deenumesc;fiinte, Lucruri, Fenomene Ale Naturii.Substantive Proprii;nume De Pe
Calculeaza Lungimea Laturii Unui Patrat Cu Perimetrul De 1360 M , Apoi Afla Aria Acestuia
Identifica Prtile Componente Ale Unei Copac Si Scrie Ce Rol Indeplineste Fiecrare.
Intelepciunea Si Iubirea Mea E Jocul!/Jocul Si-ntelepciunea Mea-i Iubirea! Ca Figura De Stil Este Comparatie Sau Personificare?
In Dreptunghiul ABCD , Consideram Punctul E Apartine CD , Astfel Incat BE_|_ AC . Aratati Ca BC Patrat = EC Ori AB , Repede