RO Study
👤
Mariavasii361
Mariavasii361
15-12-2022
Matematică
a fost răspuns
vă rog ajutați-mă dau coroană
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alegeți O Țară Mediteriana Și Realizează O Descriere Geografică După Următoarele Puncte Relief Clima Hidrografie Vegetație Faună Orașe Importante Obiective Turi
Adjectivul Este Partea De Vorbire Flexibila Care Arată Unui Obiect O Însușire A Sau A Unei Fünte Si Determină Un Sulestantive. Adjective Simple. -lun - Rau Mic
Recunoasteti Povestea Încadrată Încadrată În Schema Stabilit Oră La Care A Avut Loc Fiecare Eveniment Reprezentati Fiecare Rezultat Obținut Pe Cadranul Unui Cea
Ajutați-mă Va Rog!!!! Dau 35 De Pct!!
Scrie-ti Va Rog Strofele La Poezia Orfica, Scrisa De Vasile Romanciuc. Urgent! Va Rog
Напиши Текст-описание, Какой Ты Видишь Нашу Республику Молдова В Будущем .Слова Для Справок:невысокие Холмы, Долина, Живописная Природа, Склоны Холмов, Извилист
Analizează Predicatele Din Text: Și Așa Am Mers Până După Amiază Cu Ciocul Deschis Îngheța Aerului În Gărgâiri Puternice Și Privea În Toate Părțile Cu Ochii Lui
Ce Masa Are Un Om Dacă Energia Radiaților Ionizante La Care A Fost Expus Este 5 J, Iar Doza Absorbită Este 50 MGy
Identifică Motivul Semnării De Către Împăratul Domițian A Păcii Cu Decebal. Menționează Prevederile Tratatului De Pace Semnat În Anul 89 Între Romani Şi Geto-da
Descrieri De Pomi În Poezia Balul Pomilor De Dumitru Anghel