De sigur, e sigur că nu v-oi serie corect l-a această dictare, dar mi-e tot una bine înțeles, ce notă voi loua. Cândva, o dată, mă interesau rezultatele mele. Acum, notele-mi sunt tot una şi una. Oricât aş învăța, nu reuşesc nici odată să rețin informațiile necesare. Într-una din zile, mi s-a spus că nu sunt un elev cu minte, dar cunu mam supărat findcă ştiu că e aşa. Atunci sa produs o ruptură undeva, cumva. Ceva s-a întâmplat. De atunci sunt alt fel. Învăț într-una, dar desigur că efortul meu e inuti și de geaba. Numai o dată am reuşit să mă prezint la ore în alt fel. Vreu să mă fac bineinteles im place școala! Cum va fi mai încolo, nu știu Când v-a reuşi diriginta să mă înțeleagă, iarăş nu mai ştiu ştiu, dar măcar sper. Nici o dată nu mă sperie mai rău decât data de 18 a fiecărei luni. E ședința cu părinții la toți elevi. Unde va ajunge mama și tata cu nervi cand imi vor vedea notele, nu ştiu. Or, cât timp examenul e depare, mai am nişte şanse. Poate că le voi valoriza sau poate că vor rămâne evalorificate. M-ai vedem?!
2) Subliniază pe textul de la exercițiul anterior substantivele, precizând felul lor.