RO Study
👤
Mario2010alex
Mario2010alex
15-12-2022
Fizică
a fost răspuns
Cât înseamnă 100 de m/s în km pe ora
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Da Va Rog Traducerea In Limba Romana Din Limba Engleza , A Lectiei " The Boy Who Was Taught To Talk By Dolphins " , Din Manualul De Clasa VII-a SN
URGENT !! Motiveaza Utilizarea Semnelor De Punctuatie Numerotate In Text. Asa Cum Face Ea,(1) ,,Am Inceput Pe Dominique Intr-un Palace De La Nisa.(2) Un Ultim R
Alcatuieste Doua Enunturi În Care Substantivul:văzduhul Sa Aiba Alt Rol Decat In Propozitia:Văzduhul E Limpede Ca Lacrima
Care Este Rezultatul ? 7x8-(97-69)
Madalin Si Madalin Au Impreuna 32 De Ani. cati Ani Vor Avea Impreuna Peste 27 De Ani?
In Enuntul: Ce Mai Faci, Bunica Draga? Virgula Este Folosita Pentru Ca: a) Izoleaza O Structura Incidenta b) Izoleaza O Structura In Vocativ De Restul Enuntulu
Transforme Selon Le Modele. Tu As Fait Tes Devoirs? -Oui, J`ai Fait Mes Devoirs.
Ma Gandesc La Un Numar.Il Micsorez De 5 Ori Si Obtin Dublul Numarului 72.La Ce Numar M-am Gandit? Dau Puncte Si Coroana
Suma A Două Numere Este 143, Iar Diferența Lor Este 35. Care Sunt Numerele. Se Face Cu Desen.
Mihai Se Culca La Seara 9:30si Se Trezeste Ziua Urmatoare La 7:10.Cate Ore Si Minute A Dormit Mihai