RO Study
👤
Ajutorbrainlyy
Ajutorbrainlyy
15-12-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutați mă va rogggggggggg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti O Scurta Compunere In Care sa Descrieti O Ora De Educatie Fizica , Folosind Cat Mai Multe Verbe. Subliniati Cu Negru Verbele La Timpul Trecut , Cu Ve
Cum Sa Aflu Valoarea Expresiei 2-5n, Daca N=-6?
Suma A Doua Numere Intregi Este 63. Impartind Unul Dintre Numere La Celalalt, Se Obtine Catul 2 Si Restul 9. Aflati Numerele.
Mama Impreuna Cu Cele Doua Fice Au Suma Numerelor Care Reprezinta Virsta Lor Cu 58 De Ani Mama Cu Fica Cea Mare Au 48 De Ani Iar Cele Oua Fice Au 22 De Ani Af
1-8x=x-5//// Rwezolvati Varog
Rezolvati Problemele : 1. Dupa Doua Cresteri Consecutive De Pret,prima De 4%,iar A Doua De 10%,o Masina Costa 14300 euro. Care A Fost Pretul Masinii?2. Pretul U
M-am Gandit La Un Numar.Am Adaugat La Aceasta 416,din Suma Am Scazut 287,la Diferenta Obtinuta Am Adaugat 153, Am Scazut Apoi 308 Si Astfel Am Obtinut Rezultat
1). Suma Dintre Un Numar,dublul Său Si Trei Sferturi Din El Este. 9 Supra 8. Aflati Numarul!
Scrieti 3 Asemanari Si 3 Deosebiri Intre:a) Grupa Centrala Si Grupa Nordica A Carpatiilor Orientalib)M-tii Fagaras Si M-ti Bucegi
Sa Se Precizeze Care Dintre Enunturile Urmatoare Sunt Propozitii :a) ,,Numarul 2005 Este Numar Par ''b) ,,Patratul Este Romb.''c) Rezolvati Exercitiul :[tex]( 3