RO Study
👤
SebyLow1895
SebyLow1895
15-12-2022
Istorie
a fost răspuns
Când a domnit Mircea cel Bătrân?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
II. Citeşte Cu Atenție Enunțurile Următoare. Scrie În Caseta Liberǎ Din Dreptul Fiecărui Enunt Litera A, Dacă Este Adevărat, Sau Litera F, Dacă Este Fals. 1. Cu
Alege Și Scrie Numai Literele Corespunzătoare Figurilor Care Au Axe De Simetrie. A) B) C) D) E) F)
5. Despre Ce Numere Este Vorba? A) Am 38 De Zeci. B).,Stau" Între 499 Şi 501. C) Sunt Un Număr Par Cuprins Între 543 Şi 522, Cu Suma Cifrelor 13.
Indica Cazul Și Funcția Sintactica : 10. Alor Mei Nu Le-am Spus Nimic. 11. Nu L-a Mulțumit Succesul Graţie Alor Săi. Dau Coroana
A) 9 Diagrama Alăturată Prezintă Două Pătrate Cu Aceeaşi Arie. In Primul Pătrat, Mijloacele Laturilor adiacente Sunt Unite. In Cel De-al Doilea Pătrat, Sunt col
1 În Figura 10 Este Desenată (desenat): A Dreapta AB; B Semidreapta AB; C Semidreapta BA; D Segmentul De Dreaptǎ AB. ABA B C DAC 5 Figura 10 Figura 11 Figura 12
B) Prin Ce Se Remarcă Cele Trei Personaje: Gerilä, Flamanzila Şi Setila? Din Textul Harap-Alb?
Va Rog Am Nevoie Neapărat!!!
Imi Da Cineva Răspunsurile Va Rog?
Sarcina :in Coloana A Scrieţi Litterele Ce Se Potrivesc La Fiecare După Funcţie Din Coloana B._Testicole_prostată_scrot _penisA.asigură Secreția Urinei Și Elimi