RO Study
👤
Izabort595
Izabort595
15-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Dece nu imi da cum cer eu?.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Explicați Pas Cu Pas!
Ordonează Versurile Următoare Trece Un Cântec De George Dar Din Primele Două Concănitori Din Aluminiu Se Ridică Înalt Pe Cer Soare Iubită Se Ascunde Iar Pe Sub
Scrie O Compunere, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Caracterizezi Un Personaj Din Textul 1 In Scrierea Caracterizării, Vei Avea În Vedere: - Precizarea A D
Mie Mi-a Dat 100.Ce-am Gresit?Am Facut 25/n=5/4Am Inmultin Extremii Cu Extremii25×4 =5n100=nDar Nu Existe Rezultatul!Ce Am Greșit?
Comunicarea Bisericii Trebuie Sa Practice Sobrietatea Limbajului, Evitarea Strident Populiste Și A Vedetismului Clerical
7. Prezintă, În Minimum 30 De Cuvinte, Un Element De Conținut Comun Celor Două Texte Date. valorificând Câte O Secvenţă Relevantă Din Fiecare Text. Primul Text
Exercițiul 6 Vă Rog Frumos 6. Ionel Decupează Dintr-o Bucată De Carton În Formă De Pătrat suprafața Haşurată Din Figura Alăturată (două Pătrate De Latură A, r
Ce Inseamna Senin SI Gratios?
Intr-o Transformare Izoterma, Volumul Unui Gaz Ideal S-a Marit Cu 25%. Presiunea Gazului S-a : A. Marit Cu 25% B. Marit Cu 35% C. Micsorat Cu 5% D. Micsorat Cu
4 Cu Ce Viteză S-a Deplasat Un Vehicul, Dacă La Ora 16:45 Se Afla În Dreptul Bornei Kilo- Metrice 169, Iar La Ora 17:50 Se Afla La Borna Kilometrică 240? 5 Un A