RO Study
👤
Butnariumarc580
Butnariumarc580
15-12-2022
Biologie
a fost răspuns
ce este biomul? VA ROG EU
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Impare Consecutive Este 183.aflati Numerele
Valoarea Morfologica A Cuvantului Subliniat In Versul:mi-ati Vrajit ,o Nopti Senine.o Este Cuvantul Subliniat
Va Rooooooooog Rapiid1.Care Sint Cele Sase Poluri Ale Terrei Din Antarctida2.Ce Factori Exogeni De Formare A Reliefului Predomina In Antarctida? 3.Ce Reprezint
O Problema De Algebra : Un Elev Are De Rezolvat Niste Probleme De Matematica Intr-un Anumit Interval De Timp . Daca Ar Rezolva Cate 4 Probleme Pe Zi , I-ar Rama
Semnificatia Versurilor"insemnam Cu Uimire Pe Un Petic De Foaie/cum Scapara Ceru-n Baltoace Intors".Va Rog Frumos!:*:*:
Imi Puteti Analiza "el" Sau "despre El" (cum O Fi Corect) Din Propozitia:"Barfa Despre El Nu E Frumoasa" Va Rog!
Genul Epic Nu Inteleg Ma Jutati
Ajutati-ma Va Rog Cu Un Eseu "Alunecarile De Teren Si Impactul Lor Asupra Solului."
Buna ! Ma Puteti Ajuta Va Rog Frumos ? Nu Am Nici O Idee :( Oricine Sa-mi Dea Cateava Idei , Va Multumesc ..1 ."Prezinta Colegilor Tai O Piesa De Teatru Sau Un
Alcatuiti Propozitii In Care O Interjectie Sa Aiba Functia De Predicat Verbal Si Sa Fie Determinata De Doua Complemente Circumsatntiale De Loc