RO Study
👤
Mihaibogza1234
Mihaibogza1234
15-12-2022
Istorie
a fost răspuns
caracterizați regimului fanariot
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Cat Trebuie Marita Diferenta Dintre Cel Mai Mare Numar Natural Par De Trei Cifre Si Cel Mai Mic Numar Natural Impar De Doua Cifre Daca Vrem Sa Obtinem Predec
4. După O Scumpire Cu 30%, Preţul Unui Obiect Este 325 De Lei. Determinaţi Preţul Obiectului Înainte de Scumpire.
AM NEVOIE DE PROBLEME DIN REVISTA EVRIKA APRILIE 2014 INCEPAND CU PROBLEMA 57!!!
Explicati Rolulu Virgulelor Din Constructia: Cuvernata, O Englezoaica Inodata Subt Barbie Cu O Panglica Albastra Si Stransa Ca O Crisalida De Fluture,[...] Isi
Perimetrul Unui Patrulater Este De 104 Cm.Lungimea Primei Laturi Este Cu 12 Cm Mai Mare Decit Lungimea Laturii A Treia , Care Care Este De 10 Cm Mai Mare decit
Construiti O Fraza Dupa Schema : PP+PP+CI
Reprezentați Printr-o Schemă Sau Printr-o Descriere De O Jumătate De Pagină Legătura Structurală Și Funcțională A Sistemului Digestiv Și Celelalte Sisteme a
La Un Meci De Fotbal S-au Vândut Bilete La Prețul De 10 Lei/bilet La Tribună Și 10 Lei/bilet La Peluză. Știind Că S-au Vândut 5000 Bilete Și S-au Încasat 80.000
5x+2x= 9x -<<< Rezolvati Ecuatia , Eu Cred Ca Este Gresita. :-?
LATURILE UNUI TRIUNGHI ADUNATE DOUA CATE DOUA DAU SUMELE 11CM,12 CM SI 13 CM.AFLA LUNGIMEA FIECAREI LATURI