RO Study
👤
Andreeapatrascu897
Andreeapatrascu897
15-12-2022
Matematică
a fost răspuns
am nevoie urgent vă rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arătați Că Numărul A=(3 La Puterea 21+3 La Puterea 20+3 La Puterea 19)÷39 Este Pătrat Perfect.
Ma Puteti Ajuta Sa Gasesc Probleme De Matematica Care Sa Nu Include Puterile? Dau 20 Puncte!VA PROMIT!!!!!
Sa Incercati Sa O Faceti Cat Mai Detaliat Sa Inteleg Si Eu: [1,5 + 0,(6)] X 1,2 =?
Scrieți Și Completați,56 Supra Lui ....,astfel Incit Sa Obtineti O Fractie : Supraunitara,echiunitara,subunitara:))VA ROG FRUMOS AJUTATI-Ma...:)DAU 15 PUNCTE..
Exprimati Opinia Cu Privire La Colaborarea Dintre Occident Si Orient In Evul Mediu
2)Rationalizati Numerele: a)2 Supra 3 Radical 2 b)3 Supra 2 Radical 5 c)5 Supra 2 Radical 7 d)3 Supra 2 Radical 7 e)5 Supra 7 Radical 6 f)7 Supra 2 Radical 13 g
Pretul Unui Produs A Fost Majorat Cu 20%. Pentru Ca Nu S-a Vandut,dupa O Luna,pretul A Fost Redus Cu 25%. Acum Produsul Are Pretul 432 Lei. Care A Fost Pretul I
Salut ,va Rog Frumos Raspundetimi La Intrebarea: Care Sunt Cele Mai Numeroase Popoare Ale Lumii?
Știe Cineva O Carte De Fix 400 De Pagini Sau Cu Încă Puține În Plus?? Va Rog! Mulțumesc!
Va Rog Sa Imi Spuneti Care Este Starea De Agregare A Magneziului, Densitatea, Conductibilitatea Electrica/termică, Plasticitatea, Duritatea.