RO Study
👤
Singforthemoment
Singforthemoment
14-12-2022
Engleza
a fost răspuns
have you ever felt empty inside
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Propozitii Cu Cuvintele:Intr-o,le-am,Mie,I-ar,te-ai.trebuie Sa Formez Un Text Cu Ele Si Sai Dau Titlu Potrivit.cine Ma Poate Ajuta? 2)vreau 8 Cuvint
Catul Dintre Patratul Numarului 11 Si Suma Numerelor Ce Reprezinta Predecesorul Tripluluo Lui 2 Si Succesorul Lui 3
1 Determina Cifrele X,y,x, Q, Pentru Ca Relatia 32x2y > Zq374 Sa Fie Adevarata.Afla Mai Multe Solutii.2 Scrie Numarul Cu 4.375 Mai Mare Decat: •cel Mai Mare
Suma A Doua Numere Este 57 Iar Unul Dintre Ele Este Cu 12 Mai Mic Decat Celalalt. Aflati Numerele
''In Muşuroiul De Furnici, Toate Lucrurile Sunt Mici''... Scrie Denumirea A Catorva Dintre Ele.
Va Rog ,am Nevoie De Rezumat Mic De Vreo 6 Rinduri La ,,Soldatelul De Plumb''...va Rog Mult...<3..multumesc Anticipat..
Construieste 3 Enunturi In Are Cuvntul Ochi Sa Aiba Sensuri Diferite
Ajutati - Ma !! Aratati Ca Urmatoarele Nr Sunt Patrate Perfecte: a) 32 X 93 - 32 X 85 b) 2 La Puterea 83 - 4 La Puterea 41 c) 11 X (5 La Put. 21 - 5 La 20
Daca X=3a+8b+5c Su Y=6a+b+4c , Unde A,b,c ∈ N,aratati Ca 9|(x+y+z) Si (x+y+z) ⋮(a+b+c).
1 Determina Cifrele X,y,x, Q, Pentru Ca Relatia 32x2y > Zq374 Sa Fie Adevarata.Afla Mai Multe Solutii.2 Scrie Numarul Cu 4.375 Mai Mare Decat: •cel Mai Mare