RO Study
👤
Pricopegeorgiana8
Pricopegeorgiana8
14-12-2022
Matematică
a fost răspuns
de continuat exercițiul...
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.O Masă De 66,4 G De Iodură De Potasiu Reacionează Complet Cu Clorul.a. Scriei Ecuatia Reactiei Chimice Dintre Iodura De Potasiu Si Clor.b. Calculati Volumul D
A) Daca Suplementul Ungiului Y Este Cu 40 De Grade Mai Mare Decat Ungiul Y determinati Unghiul Xb) Determinati Complementul Suplementului Unui Unghi Cu Masura
Aflati Masurile Unghiurilor Unui Pararelogram Stiind Ca:a) M (A)=3x-15 Si M(D)= 2x+35b) M(A)=5x-49 Si M(C)=3x+21
1.Calculati Si Stabiliti Care Dintre Scrierile Urmatoare Sunt Adevarate: a)16*18=36*9b)19*20*21<11*13*15*17c)15*23+17*21>99*112.Sorin A Platit Cu O Bancno
Precizeaza Partile De Vorbire Din Care Sunt Compuse Adjectivele De Mai Jos, Precum Si Procedeul Compunerii.1.atotstiutor 2.cumsecade3.literar-artist
Buna! Vreau Sa-mi Iau Un Laptop Si Nu Stiu Ce Proprietati Trebuie Sa Aibe Ca Sa Fie Bun (destul De Bun) ! Va Rog Spuneti-mi Ce Trebuie Sa Caut! Multumesc Mult!
Functiile Sintactice Ale Cuvintelor: A Fost Un Imparat Se Numea Imparatul Rosu
A)În Paralelogramul ABCD , Diagonala AC Este Perpedinculară Pe Latura BC . Calculați Aria Paralelogramului ABCD Știind Că AC×BC=24 Cm² . b) Calculați Aria Paral
Determinati numarul Elementelor Pe Care Le Are Multimea Aintersectat Cu B stiind Ca A Si B Are Fiecare Cate 75 De Elemente Iar Multimea A Reunit Cu B Are 100
Imagineaza-ti Un Dialog , De Minimum Patru Replici , Antre Capra Si Iezii Ei . Alege Un Titlu Potrivit