RO Study
👤
Maxuuuu
Maxuuuu
14-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă va rogggggg!!!
Dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Ziceti-mi O Propozitie Cu Cuvantul "corcitura" in Caz Ca Va Intrebati,am Scris Bine Corcitura
Suma A Doua Nr Naturale Este 105.Aflati Nr, Daca Prin Impartirea Celui Mai Mare La Cel Mai Mic Se Obtine Catul 7 Si Restul 9
15 Propozitii Cu Toamna Cu Cuvintele Va Si V-a
Cum Se Face (12+a)+38=100
Un Text Cu Cuvintele Ploua Curge Aleargă Strigam Am Aflat Vom Povesti Veți Sti Dau Coroana
Intr-o Seara Erau Plantate 20000 De Fire De Garoafa. S-au Taiat 3450 De Fire Si S-au Mai Plantat Încă 9756 De Fire. Câte Fire De Garoafa Sunt Acum În Seară?
Suma A Doua Numere Naturale Este 568.Aflati Numerele Știind Că Restul Împărțirii Celui Mai Mare La Cel Mai Mic Este 28 Si Catul 14
Dau 25p Va Rog Faceti Rezumatul Acestor Propozitii: Într-o Toamnă Au Curie Am Auzit Multe Povești La Hanul Ancuței. Dar Asta S-a Întâmplat Într-o Depărtate Vrem
Facețimi O Compunere Lunga Cu Titlu La Alegere Dar Sa Fie Una Dintre Acestea:Sf.,sau Polițistă De Dragoste Sau De Aventura Care Vreți Voi. E Urgent!! Dau Coroan
Traduceți Urmatoarele Propoziti In Franceza .Casa Unde Locuesc Este Frumoasa.Foarte Devreme Am Auzit Oameni Care Plecau.Iata Atelierulunde Fratele Meu Lucreaza.