RO Study
👤
Taniaary
Taniaary
14-12-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutor va rog dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dati Exemple De situaţi În Care Unei Persoane De A Fost Încălcat Dreptul De Proprietate.Cine Sunt Cei Care Ne Incalca Dreptul De Proprietetate Si Cum Sunt Ei Sa
Cuvinte Care Au Mai Multe Valori Morfologice + Propozitii Cu Acestea;exemplu: O -numeral Cardinal(i-am Sugerat O Singura Carte De Citit)-art. Nehot. (citesc O C
Aflati necunoscutele?300 > 40 x a
2 X 6,023x10 La Puterea 23 Atomi Vor Fi In X GCa, Y G H, Z G Cl. Ce Valori Au X, Y, Z?
Buna :) ! Am Si Eu Nevoie De Ajutor..Cine Imi Poate Spune Un Enunt In Care Pronumele "i" Sa Fie Complement Indirect? Multumesc Mult !!
REPEDEintr-un Bloc Sunt 32 De Apartamente Cu Doua Si Trei Camera. Stiind Ca In Total Sunt 86 De Camera, Aflati Cate Apartamente Au 3 Camera Si Cate Au 2 Camera.
Daca Xsupray=2supra5 Calculati 3x+1 Supra10-3y
In Trapezul ABCD , AB//CD , AB= 21 Cm, BC= 15 Cm , CD= 7 Cm ,AD= 13 Cm. Aflati: A) Inaltimea Trapezului ; B) Lungimile Diagonalelor Trapezului
Calculati Perimetrul Unui Triunghi Dreptunghic Isoscel A Caruia Arei Este Egala Cu[tex]72 Cm^{2} [/tex]
Vreau Si Eu O Compunere In Engleza De Vreo 8-10 Randuri Cu Numele De "dinner Party " Cat Mai Urgent Va Rog Frumos Mersi :)))