RO Study
👤
Emadobre76
Emadobre76
13-12-2022
Matematică
a fost răspuns
am nevoie urgent si de astaa plzz urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
► 12. Complète Avec, Au, En, À, Chez. 1.- J'habite ... Mes Parents, ... Paris, ... France Et Toi? *** 2.- Et Annie, Où Habite-t-elle? Elle Habite... Les Laval,
Câte Două Proporții Cu Verbele Parler, Aimer, Regarder, Envoyer, Avoir, Être!
Ch Lunch In A Snack Bar Write What The Gregs Had In The Snack Bar. Father Had A Chicken Sandwich, A Chocolate Cake And Apple Juice. Mother Tina Dan.
4. Invitația La Iubire În Planul Terestru, În Strofele 5-12, Proiectea- Ză Aspirația Spre Fericire În Planul Reveriei, Fapt Susținut De Vers Bele La Viitor Sau
Cum Se Spune Formal Și Informal, În Japoneză: „Ajutor!”, „Nu Știu.”, „Îmi Fac Temele.”, „Lasă-mă În Pace.”, „Serios?!”, „Care Este Următoarea Oră?”, „Scriu Repe
5 A( Care E Parte Din Text Te A Impresionat Cel Mai Mult? Scrie Două Motive. B) Ce Învățături Se Pot Desprinde Din Acest Text?
Puter prune Textul Literar Descriptiv În Proză. Descriere Citește Cu Atenție Textul De Mai Jos, Apoi Rezolvă Cerințele: Hulodmia Exsexig Domnul Wonka Stătea Sin
[(100-10): 10 + 90]: 3 [100-10):10+90]:3
8. Dacă Deschid O Carte Şi Fac Suma Numerelor Care Reprezintă Numărul Paginilor, Obţin 237. La Ce Pagină Reprezentată De Număr Par Am Deschis Cartea?
5. Scrieți Câte Trei Proverbe Care Să Includă Următori Termeni : A) Termeni Care Denumesc Animale Și Plante; B) Termeni Referitori La Părți Ale Corpului ; C) Te