RO Study
👤
Kara33
Kara33
13-12-2022
Chimie
a fost răspuns
Va rog, exercițiul II, toate subpunctele
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
SUBIECTUL Al III-lea (30 De Puncte) Redactează Un Eseu De Minimum 400 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Particularități De Construcție A Unui personaj Dintr-un Te
Pregătește Trăsături Comune Și Specifice Pentru Ființele Din Următoarele Perechi Trandafir Arici Leu Șoricel Păpădie Nu Copil Câine (civica)
Cărui Număr Îi Adaug Produsul Dintre 93 Și 19 Apoi Împart Rezultatul La Vecinul Mai Mare Al Numărului 88 Obțin 255?cine Îmi Spune Îi Va Fi Dată Coroană
Salur La Exercitiul Asta Nu Mi Da Rezultatul Care Trebuie Stie Cineva ? Mulțumesc
1. Subliniază Cu Verde În Text Toate Substantivele. 2. Încercuieşte Subiectele Din Text. 3. Scrie Antonime Pentru Urmatoarele Cuvinte: Cald-rece A Întreba - Cur
5. Fie Triunghiul Dreptunghic ABC Cu M(ZB) 90° Şi AB 4 Cm, Iar BC = 4√3 Cm. Punctul M Este Mijlocul Ipo- Tenuzei AC, Iar M(ZBMC) = 120°. Aflați Perimetrul Triun
7. La Proba De Tir Harry, Ron, Hermione Şi Neville (patru Concurenți) Au Obținut Împreună 3236 De Puncte, Fiecare Cel Puțin 200 De Puncte. Harry A Obținut Cele
Povestește Despre Jocul Baba Oarbavă Rog Vă Dau Coroană
III. Precizaţi Cazul Şi Funcţia Sintactică Pentru Pronumele Personale Din Enunţurile Următoare: 1. Noi Suntem Elevi. 2. Am Întâlnit-o. 3. Am Ascultat Ştirile D
AM NEVOIE DE UN PROIECT LA GEOGRAFIE DESPRE CASCADE URGENT DAU 100 PUNCTEE!!!!