RO Study
👤
Stancairis
Stancairis
12-12-2022
Matematică
a fost răspuns
√2 şi √8 cu ponderile 3 şi 5
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Votre Nom Figure Sur La Liste Des Laureats Du Concours "Allons En France". Exprimez Votre Joie.
Suma A Doua Nr Este 32 Al Doilea Este Mai Mare Decat Primul Cu 4.Care Sunt Nr? CU INTREBARILE1CARE ESTE SUMA PARTILOR EGALE ?2)CATE PARTI EGALE SUNT ?3)EGALAM P
Impartitorul Este Numarul Care Reperezinta Cel Mai Mare Rest Al Unei Impartiri La 8.Catul Este 109,iar Restul 5.Afla Deimpartitul.Cum Se Rezolva Aceasta Problem
Mesaj De Dragoste Pentru Mama Mea ( Cel Putin 1 Pagina ). Stiu Ca Eu Ar Trebui Sa Il Fac..dar Ma Ajutati Sa Fac Unul ? :( Va Rog.. ( Scuzati Categoria )
Intro Fructiera Sunt Mere. Marius A Mincat Pina A Ramas O Treime Din Nr. Lor . Mamaa Mai Pus 8 Mere. Acum In Fructiera Sunttoate Merele De La Incput.Cite Mere A
Construieste Doua Enunturi In Care Pronumele Deminstrativ De Indentitate Acelasi Sa Se Afle In Cazuri Diferite, Pe Care Le Vrei Preciza ! Va Rog Ajutati-ma
Transforma Propozitia ,,,(,A Iesit Un Greierus.....) Scriind Verbul La Numarul Plural.
Scoateti Ca Factor Radical Pe 2 Din : X+1
Unul Din Factorii Unei Inmultiri De Doi Factori De Numere Rationale este Cuprins Intre 4,2 Si 4,5, Iar Celalalt Intre 10,2 Si 10,5 . Intre Ce Numere Rationale E
Un Deal Are Forma Unei Piramide Patrulatere Regulate VABCD, Cu Inaltimea VO=300m Si AB=800m. O Sosea Care Trece Dealul Are Traseul De-a Lungul Apotemelor VM Si