RO Study
👤
Katyvidaico
Katyvidaico
12-12-2022
Limba rusă
a fost răspuns
Сколько лучей у снежинки
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Concursul "Vocea Romaniei" Participa 96 Fete Si 36 Baieti. Participantii Sunt Grupati In Echipe Care Au Acelasi Nr De Concurenti Si Fiecare Echipa Are Acelas
1.Determinati Elemntele Multimii A={x Este Numar Natural| 7/12<x-1/15<17/20}2.La Dublul Unui Numar Adunam 1, Triplam Rezultatul Si Apoi Adunam 2. Stiind C
Fie F:[-1,∞)->R. F(x)=[tex] \sqrt{x+1} [/tex]. Sa Se Determine Abscisa [tex] X_{0} [/tex] A Unui Punct Situat Pe Graficul Lui F In Care Tangenta La Grafic Sa
Intr-un Triunghi ABC Avem CosB=3/5 Si Cos C=4/5.Calculati CosA.
1. Stabileste Numarulde Litere Si De Sunete Din Cuvintele :ceasornic generalgeamgiuvegheaughindagherghef2. Trece Verbul "a Fi " La: - Valoarea Copulativa
Din Ce Compusi Se Formeaza Cetoacizii? ... Imi Puteti Da Va Rog Si Cateva Reactii?
Caracterizarea Directă Și Indirectă A Lui Colț Alb.Mulțumesc!!
Din Ce Compusi Se Formeaza Cetoacizii? ... Imi Puteti Da Va Rog Si Cateva Reactii?
Fie Triunghiul ABC, In Care Mediana [AO] Relativa Laturii [BC] Este Jumatate Din Lungimea Lui [BC]. Demonstrati Ca Triunghiul Este Dreptunghic In A. Reprezent
Vezi Luna-n CingătoareaAprinsei Bolţi Albastre, Argintul Ei TiveşteŞi Pragul Casei Noastre.Şi Uite, -n Clipa AstaEu Nu Ştiu Ce Mă-ndeamnăSă Simt Întreg AmarulAc