RO Study
👤
Prunarularisa
Prunarularisa
12-12-2022
Limba română
a fost răspuns
10 insușiri in engleza
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Diagrama, Stabilind Asemanarile Si Deosebirile Dintre Iepurele De Casa Si Iepurele De Camp.
Cat Face Aceasta Inmultire :12/7.14/3 Este Inmultire
Ultima Cifra A Numarului N=5 La Puterea 23+ 6 La Puterea 31+101 La Puterea 37 VA ROOG,AJUTATI-MA!!! CAT MAI CLARE RASPUNSURILEE,SI O REZOLVARE DE CLASA A V-A V
DAU COROANĂ Selectează Adverbele Pronominale Din Exemplele Următoare Și Completează Tabelul: - Când Pleci La Mare? - Spune-mi Unde Vrei Să Ne Întâlnim - Oricând
In Pavilionul Cunoasterii In Zona Dedicata Constructiilor Exista Un Numar Egal De Caramizi Scari Si Cuburi . Numarul Lor Total Este 3xy Divizibil 15 Si X+y=9. D
Stabileste Numarul De Cuvinte Ce Alcatuiesc Enunturile Urmatoare La Fiecare Propozitie. Ieri Am Fost In Vizitala Bunici. I-am Gasit La Poarta,asteptandu-ne . Am
Un Avion Străbate Distanța De 300 Km Dintre Două Locații An 50 Minute. Care Este Viteză Avionului
Doi Ani De Vacanta Exista Rezumat dau 29 De Ouncte vreau Rezumatul
Analizati Subiectul Si Predicatul Din Propozitia mireasma Graului Copt , A Paiului Creste Mai Grea
Aș Vrea Câteva Exemple De Nume Pe Care Aș Putea Să Le Pun Unui Personaj Vrăjitor,dar Nu Unele Care Deja Există,cum Ar Fi Harry Potter Sau Dumbledore...Mă Puteți