RO Study
👤
Marianamary6
Marianamary6
12-12-2022
Matematică
a fost răspuns
ex 2. VA ROG URGENT
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
26. Se Consideră Un Cerc Epsilon(0, R) R = 7cm Şi Două Puncte Diametral Opuse A, Be Epsilon(0, R) Fie D Pe Tangenta In A La Cerc Şi C Pe Tangenta În B La Cerc,
Vă Rog Spuneți-mi Un Fragment Din "amintiri Din Copilărie" Unde Persistă Copilăria ,dar Și Din Alte Opere Literare.
Se Dau Corpurile Geometrice De Mai Jos Completează Tabelul A Cub B Cuboid C Sferă Numărul De Fețe Numărul De Vârfuri Și Numărul De Muchii
Care Sunt Atributiile Unui Sistem De Operare
Vă Rog Spuneți-mi Un Fragment Din "amintiri Din Copilărie" Unde Persistă Copilăria ,dar Și Din Alte Opere Literare.
Formulați 10 Enunțuri În Care Complementul Direct Să Fie Exprimat Prin Părți De Vorbire Diferite Și Analizeazale.Dau Coroana!!
Un Trunchi De Piramidă Triunghiulară Regulată Are Volumul Egal Cu 1026 Cm³, Înălți- Mea De 6√3 Cm Şi Latura Bazei Mici De 12 Cm. Aflați: A) Latura Bazei Mari Şi
Răspunde La Întrebări. 1Cine S-a Strecurat Noaptea În Locuința Vecinilor. 2Unde I-a Întâlnit Tom Pe Hoți. 3Cum Le-a Propus Tom Hoților Sa Îi Ajute. 4 De Ce S-a
29. De Obicei, Elevii Clasei A VI-a Dintr-o Şcoală, Se Aşează Câte Doi În Bancă Şi Rămân Două Bănci Libere. În Ziua În Care S-a Desfășurat Faza Pe Școală A Olim
Fie ABCD Un Trapez Isoscel AB Paralel Cu Cd Și AB Egal 10 Cm Cd Egal 6 Cm Și BC Egal 2 Radical Din 2 Cm Determinați Măsurile Unghiurilor Trapezului Și Tangenta