RO Study
👤
Agust
Agust
12-12-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos ajutatima plssss
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Menționați Valoarea Morfologică A Cuvintelor: Luându-i Seama Bine Împăratul, Îl Cunoscu Și Dânsul, Măcar Că Foarte Mult Se Schimbase. Trebuie Să Menționați Val
Un Amestec Gazos Format Din H2, Un Alcan (A) Şi O Alchenă (B), Cu Un Volum De 100 ml, Se Supune Arderii Şi Rezultă 280 Ml CO2. Dacă Amestecul Se Trece Peste Ni
Citi Neutroni Contine Elementul Cu Numarul De Ordine Egal Cu 13 In Nucleu
Sa Se Determine Primul Termen Si Rația Progresiei Geometrice An Daca: (Este Atasata Poza) Please, Ajutati-mă!
Dau Coroana , Fonda Pt A Cantari Portocalele Solicitate De Minerva , Vanzatoarea Pune Pe Cantar Urmatoarele Greutati : 3Kg,500g,1hg,.Cate Decagrame De Portocale
Imi Trebuie Neaparat Propozitii Cu Dintr-o ,dau Coroana.Va Multumesc!
Dau Teza La Mate Maine, Cine Imi Poate Spune Cum Sta Treaba Cu Ec. Exponentiale Si Cele Logaritmice, Nu Ma Impac Cu Ele... :/
Alcatuieste Un Text De 7 Enunturi In Care Sa Descri Elementele Din Jurul Tau Amotimp Soare Salcie Rau Iarba Flori Carte
Dintre Cei 3 Frați,2 Sunt Gemeni. Ei Au Împreuna 33 De Ani. Dacă Cel Mare Are 15 Ani,află Vârsta Fiecăruia Dintre Cei 2 Frați
Noteaza Cate Un Sinonim Potrivit Pentru Sensul Din Text Al Cuvintelor:irizeaza,țestei,magică