RO Study
👤
Catangiuana
Catangiuana
11-12-2022
Limba română
a fost răspuns
tema poeziei controverse
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Ajutați Mă La Acest Exercițiu !.este Foarte Urgent ‼️ Să Vă Dau Coroniță ❤️să Vă Urmăresc ❤️să Vă Dau Coroniță ❤️ Vă Rog Frumos Răspundeți La Aces
Încercuiți Varianta Corectă:Ce Este "Mi-" În Propoziția "Mi-am Curățat Paltonul?"a) Atribut Adjectivalb) Circumstanțial De Modc) Complement Indirect D) Compleme
Scrie Un Text Narativ De 150 De Cuvinte In Care Sa Prezinti O Intamplare Cu Prietenii Tai Intr O Zi De Scoala Incluzand O Secventa Discriptiva ( De 35-40 Cuvint
Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. (5p) 1. Numerele A, B Sunt Prime Şi A + 5b = 40. Numărul B Este: A) 2; B) 3; (5p) 2. În Tabelul Alăturat Este Prezent
7. Prezintă, În Minimum 30 De Cuvinte, Un Element De Conținut Comun Celor Două Texte Date, Valorificând câte O Secvență Relevantă Din Fiecare Text. 6 Puncte Tex
3. Punctele M, N Şi P Aparțin Unei Semidrepte Cu Originea În Punctul O. Dacă Punctul M este Între Punctele O Şi P, Iar Punctul P Este Între Punctele M Şi N,
Buna Seara. As Avea Nevoie De Ajutor Pt Urmatorul Ex
Eu Numero Reformele Realizate De Împăratul Constantin Cel Mare Dau 40 Puncte Și Coroană
Cine Vrea 100 Puncte!!!!!!!!!!!Cine O Să Deseneze Foto O Să Primească Coroană ♥️♥️♥️♥️
Câte Case Numără Satul Ciutura Din "Povara Bunătății Noastre"?