RO Study
👤
Kikis
Kikis
11-12-2022
Limba română
a fost răspuns
planul simplu de idei al acestui text
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajuta Tinalucrați În Perechi Scriere Reguli De Igienă Care Trebuie Respectate La Școală. Realizați Desene Potrivite Pentru Fiecare Reguli. Exemplu: Spăla
Ajutor Va Rog (/\°/\™)
VA ROG REPEDE,CAT DE REPDE 11.Scrie Verbele De Mai Jos La Forma Corespunzatoare a.a Trece-pers. 2,sg,modul Indicativ,timp Perfect Simplu- b.a Canta-pers 2,pl,mo
Care Dintre Perechile De Cuvinte Arată Atitudinea Opusă A Sticte, Şi A Celorlalte Păsări, Pe De Altă Parte?Incercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corec
Redactează O Compunere Narativă, De Cel Puțin 150 De Cuvinte, În Care Să Relatezi Episodul În Care Ai Făcut Cel Mai Frumos Cadou. În Compunerea Ta, Trebuie : -
Corelați Personalități Ale Culturii Grecești Cu Domeniile În Care S-au Remarcat.REPEDE VA ROGGG DAU COROANA SI 20 DE PUNCTEEEE
Mă Poate Ajuta Cineva ?Nu Mă Pricep De Loc La Informatică‼️‼️‼️‼️Dau Coroană + 40 Puncte‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️După Ce Faceți Pagină Puteți Să-mi Trimiteți Poze‼️‼️‼️Vă
Îmi Puteți Rezolva Și Mie Vă Rog Foarte Frumos Aceste Exerciții
Suma A Două Numere 26 Unul Este De Opt Ori Mai Mare Decât Celălalt Care Sunt Numerele
Ecuati Ecuații De Gradul 2 X La A Doua Minus 5x Plus 6 Egal Cu 0