RO Study
👤
Sirbuyasmina
Sirbuyasmina
11-12-2022
Limba română
a fost răspuns
3 strofe despre de Craciun. Rapid
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Toate Numerele De Forma 7ab care Au Suma Cifrelor 10
Am Nevoie De Un Cvintet Despre Ochi Si Unul Despre Limba.Imi Puteti Realiza Cele Doua Cvintete?(1 Vers:un Subst. 2 Vers:doua Adj. 3vers:trei Vb La Gerunziu 4ver
Un taran A Cules din Gradina 100 Kg De Rosii. L-ea pus In Ladite In Care Incap 7 Kg ,8kg si 10kg De rosii . Numarul laditelor Cu Cate 10 Kg De Rosii Este Cu 5
Triunghiul Dreptunghic ABC, M (A)= 90 Grade Are Inaltimea AD=6 Cm, D Apartine ( BC ) Si M ( DAC)= 60 Grade. Sa Se Calculeze Perimetrul Triunghiului ABC, Sin B,
1.write 4 5 sentences To Report To The Class. Begin Like This I Have never Met An inportant Person But Alice has Mit...............
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Rezolv Prin Metoda Grafica. Suma A Doua Numere Naturale Este 52. Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Impartind Pe Unul La Calalt, Obtinem Catu
Am Nevoie De Un Cvintet Despre Ochi Si Unul Despre Limba.Imi Puteti Realiza Cele Doua Cvintete?(1 Vers:un Subst. 2 Vers:doua Adj. 3vers:trei Vb La Gerunziu 4ver
I-am Ascultat Pe Jumatate Dintre Ei . Care Este Complementul Direct Si Prin Ce Este Exprimat El?
Cate Nuci Reprezinta 1/8;3/8;4/8;5/8;8/8 Din Cele 8 Nuci Pe Care Le Ai?
Suma A Trei Numere Este 789.daca La Primul Numar Se Adauga 345,iar Din Al Doilea Se Scade 223,atunci Pentru Ca Noua Suma Sa Fie Tot 789,trebuie Ca:a)din Al Trei