RO Study
👤
Emanuela345
Emanuela345
11-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Buna! Va roggg Am nevoie
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Sa Rezolvati Aceasta Problema.Cate Solutii Naturale Are Ecuatia X(x+3)+x(x+5)+x(x+7)=1+2+3+...+2014 ?
(x-2)(x+1)+3x(x-3)-2(x²-3x-4) Dau Coroana.
Ariana Si-a Cumparat 2caiete Si 5 Creioane Platind 13 Lei.sora Ei A Cumparat Un Caiet Si 5 Creioane De Acelasi Fel Platind 9 Lei.de Cate Ori E Mai Scump Caietul
URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daca Un Cub De Cupru Cu Densi
Ana Si Bianca Au Impreuna 24 De Nuci.Daca Ana I-ar Da Biancai 3 Nuci,atunci Ea Ar Ramane Cu O Cincime Din Numarul Nucilor Pe Care Le Avea Bianca.Aflati Cate Nuc
Ma Gandesc La Doua Numere Naturale . Primul Este De Trei Ori Mai Mic Decat Al Doilea .Eu Stiu Ca Diferenta Celor Doua Numere Este 102 .Calculati Si Voi Care Sun
DEsfaceti Parantezele Si Ofectuati Operatiledau Coroana
Cum A Murit Decebal Si Dece
Ajutatima Va Rog Urgent La Problema:O Fabrica De Imbracaminte Produce Zilnic Cite124 Camasi Pe Zi.Cit Va Produce Intr-o Saptamina Lucrind La Fel Daca Se Conside
Compune Un Scurt Text De Maxim 10 Randuri .Subliniaza Toate Substantivele Comune Si Propii Folosite