RO Study
👤
Bogddi
Bogddi
11-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Ma puteti ajuta cu exercitiile 1 2 3 4 5 va rog?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.) Într-o Clasă Cu 30 De Elevi, Raportul Dintre Numărul Fetelor Şi Numărul Băieţilor Este Egal Cu 3/7. Aflați Câți Băieţi Sunt In Clasa.
14 Pe Tablă Sunt Scrise Numerele De La 1 La 25. Radu Alege La Întâmplare Fie Două, Fie Trei Numere De Pe Tablă Le Şterge Și Scrie În Loc Suma Numerelor Șterse.
Vărogggggggggggggggg
Calculati: d) {[tex]{\sqrt{2}[/tex]+{[tex]\sqrt{3}[/tex]-{[tex]\sqrt{2}[/tex]+[tex]\sqrt{3}[/tex]}
2. Priviți Figura Alăturată Şi Stabiliți Valoarea De Adevăr A Următoarelor Propoziţii: Vă Rog Repede Dau Coroana
Doi Frati Au Impreeuna 180timbre. Ca Ei Doi Sa Aiba Acelasi Nr De Timbre, Frtele Mai Mare Ii Da Fratelui Mai Mic O Partime Din Timbrele Lui. Cate Timbre Au Avut
Știu Că Acest Site Este Despre Școală Etc. Dar Am Nevoie De Ajutor Am O Pereche De Papagali Nimfă Și Deja Au Doua Oua. Din Câte Am Citit Vor Face Între 5-7 Oua.
Ajutorva Rog Frumos
Se Consideră Patrulaterul ABCDin Care AB PERPENDICULAR AD ,BC PERPENDICULAR CD , SI VÂRFUL ABD CONGRUENT VÂRFUL BDC. DEMONSTRATI CA VÂRFUL ABC CONGRUENT CU ADC
. Calculează Diferența Dintre 98 Şi Răsturnatul Său. • Din Suma Numerelor 36 Şi 17 Scade Diferenţa Lor. 1 2 Ce Număr Trebuie Adăugat La Diferenţa Numerelor 52 Ş