RO Study
👤
Andronemaria66
Andronemaria66
11-12-2022
Biologie
a fost răspuns
urgent te rog frumos repede!!corona
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
După Ce A Parcurs 0,4 Din Drum, Un Autoturism Mai Are De Parcurs 24 Km.Care Este Lungimea Totală A Drumului?
La Un Concert S.au Vandut 200 Bilete Cu Pretul De 5 Si 8 Lei.stiind Ca S.au Incasat 1240 Lei ,aflati Cate Bilete De Fiecare Fel S.au Vandut
Compunere,,Ascultarea De Parinti E Sfinta'' Repede Va Rog! Imi Trebuie Pe Miine! Dau Coroana!
Scrie ; Cel Mai Mic Numar Natural De Doua Cifre Identice Ca O Suma De Doi Termeni? ,b) Cel Mai Mare Numar Natural De Doua Cifre Pare Ca O Diferenta De Doi Term
Complete: 1.Qu Est-ce Qu"il...comme Metier? Il ... Chirurgien... Un Tres Bon Chirurgien 2.Ta Maman ... Dans Quel Domaine? Elle ... Dans La Comptabilite .Elle ..
REPEDE VA ROGGG!!!!!!!!!! As Dori Caracterizarea Lui Lefter Popescu Din Doua Loturi De Ion Luca Caragiale
Imi Trebuieste 11 Exerciti Prin 2 Operatii Care Sa Imi Dee Raspunsul 11
Va Rog,am Nevoie Urgent ! Rezolvati Sistemul [tex] \left \{ {{ \frac{x+y-9}{x-2y} = \frac{3}{4} } \atop { \frac{x+y-1}{4} - \frac{3x-2y-6}{6} =- \frac{25}{12} }
Spunetimi O Propoziteie Cu Ce-l Despre Cristea Busuioc!
Este Ziua De Nastere A Arianei. Patru Colege De Clasa Ii Cumpara O Papusa, Contribuind Fiecare Cu Aceeasi Suma De Bani. Daca Ar Mai Fi Contribuit Inca 3 Colege,