RO Study
👤
Malancaale3729197
Malancaale3729197
11-12-2022
Matematică
a fost răspuns
VA ROG URGENT !!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determină Numerele X Și Y Pt Care 4x² + 9y² - 4x + 12y + 5 = 0Vreau Și Puțină Explicație, Dacă Este Posibil. Mulțumesc Mult!
Va Rog Sa I-mi Aratati Si Mie Cum Se Face O Impartire .Schema Exacta ,fiinca Ma Incurc La Schema
Completati Spatiile Punctate Astfel Incat Enunturile Sa Fie Corecte : Corpurile Se Aseamana Sau Se Deosebesc Prin: ...............corpurile Pot Avea Urmatoarele
Atentie Pe Timp De Iarna Traseul Este Inchis Datorita Depunerilor De Gheata .Pentru A Ajuta Turistii Dornici De Aventura Realizeaza Un Orar De Vizitare In Care
Precizeaza Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Verbelor Evidentiate Din Enunturile :
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Un Mesaj Pentru Dna Invatatoare Cu Ocazia Zilei Sale De Nastere;multumesc!
Va Rog Sa Ma Ajutati cu acest Exercitiu
Am De Rezolvat Mai Multe Probleme De Acest Gen Si Nu Imi Da Rezultatul Corect. Probabil Imi Scapa Ceva Si As Dori Sa Ma Lamureasca Cineva. 4480 M3(c.n) CH4 Sup
O Maimuta Consuma Cate 3kg. De Fructe De Doua Ori Pe Zi.cate Kg. De Fructe Vor Consuma 5maimute In 3 Zile?
A)Suma A Patru Nr Consecutive Este 90 . Aflati Nr :b)Suma A Trei Nr Nat Consecutive Pare Este 252. Determinati Nr : Help!:)