RO Study
👤
Enid2284
Enid2284
11-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Idei de numere întregi în viața noastră
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Silvia Ajunge Intr-o Tabara De Vacanta Luni, 15 August, Pt. 20 De Zile. Ea Pleaca In Seara Celei De-a 20-a Zi . Care Sunt Datele Zilei De Plecare ( Luna , Ziua
Indentificati Complementele Directe Din Textul Urmator:Incepend Din Anul 775 I.H.,grecii Au Orgarnizat Sarbatori Religioase Insotite De Jocuri Sportive.Solii An
INTR-UN VAS SE AFLA O CANTITATE DE ZAHAR . LORENA FOLOSESTE1/3 DIN TOATA CANTITATEA .ZAHARUL RAMAS SI VASUL CANTARESC2KG SI 500 G. CAT CANTARESTE VASUL
Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul A Fost Odata Despre Cum Am Petrecut Cei Patru Ani De Scoala
Am Nevoie Urgent De O Compunere Gramaticala , Numai Cu Complemente !!!Va Rogggg , Imi Trebuie Neaparat .
CAt Face 23:3 este Fgoarte Urgentt
Precizati Felul Si Modul Verbelor Din Propozitia: Ai Tai Nu Vo Intelege Niciodata Ca Dumnealor Iti Sunt Cu Adevarat Dragi,daca Felul Tau De A Te Comporta Cu Ei
Explicati Urmatoarele Proverbe: ,, Cine Alearga Dupa Doi Iepuri Nu Prinde Niciunul'' ,, Ulciorul Nu Merge De Multe Ori La Apa'' ,, Nu Da Vrabia Din Mana Pe Ci
Stabiliti Partile De Propozitie.Subliniati Complementele. Ileana A Plans Cu Lacrimi Curate Ca Diama
Transformati In Mililitri: 4dl; 19dl; 140cl; 28l; 450cl...va Rog Eu Mult Sa Ma Ajutati!!