RO Study
👤
Sacarceagabi
Sacarceagabi
11-12-2022
Istorie
a fost răspuns
Barocul referat.50p.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex:E Helpppppppppppp!!!
Scrie -o După Citirea Şi Ințelegerea Textului Despre ceea Ce Ştii Şi Vrei Sa Afli Hheheosă Ştiu! Ştiu! Am Invatat! Faturi Sunt Printre Cele Mai De Cât Timp Exis
Mulţimea Numerelor Întregi Rezolvă În Mulțimea Numerelor Întregi Ecuațiile: A) 2-3x=2x+7; D) (-3)-2x=9-5x; B) 3x+4=4x - 5; E) 2(x-1) = 4x + 5; F) 5(x-1) = 4(x+2
Caracterizați O Pe Florian
2. Scheletul De Recenzie (prezentarea Pe Scurt A Textului) A) Scrie Într-o Propoziție Ce Te-a Captivat Cel Mai Mult Din Text. B) Menționează Într-o Expresie (gr
Ioana Spune Că Submultiplii Metrului Sunt Decimetrul Centimetrul Și Milimetrul Iar Rareș Susține Că Aceștia Sunt Milimetrul Centimetrul Și Decametrul Care Dintr
CINE IMI SĂUNE ID-UL LUI SI BRAWL STARS SI NUMELE OBLIGATORIU VA PRIMI 50 PUNCTE SI COROANĂ !!! PE MINE MA CHEAMĂ Marinelovici+b DACĂ MA GASITI DAȚIMI INVITE
7.0 Treime Din Jumătatea Lungimii Unui Cerc Este 18 Cm. A) Numărul De 18 Ori Mai Mare Decât Lungimea Acestui Cerc Este B) Se Poate Spune Despre Acest Număr Că E
Soluția Ecuației Este: x+y=9 X-y=1 Vă Rog Să Mă Ajutați, Nu Prea Le Înțeleg OFER COROANĂĂĂ
1. Alcătuieşte Enunțuri Cu Denumirile Păsărilor Menţionate În Text .mierloiul,cucul,privighetoarea,ciocarlia,mierle